collega header

(Junior) Sales Consultant Mobile Apps & Websites Midden – Nederland

Wil jij carrière maken bij een snelgroeiend en innovatief bedrijf? Dan ben jij de Sales Consultant waar wij naar op zoek zijn!

Jouw functie als Sales Consultant Mobile Apps & Websites

Voor onze labels Gym Apps, Zwem Apps en Basisschool apps binnen onze snelgroeiende organisatie Concapps zijn wij op zoek naar een jonge, enthousiaste sales consultant. Als sales consultant ben je verantwoordelijk voor het aantrekken van nieuwe klanten en het begeleiden en adviseren van bestaande klanten. Nieuwe klanten worden deels door jouzelf telefonisch geworven, waarna je deze klanten tijdens een bezoek op locatie informeert en overtuigd van onze oplossingen. Daarnaast bezoek je bestaande klanten om hen verder te adviseren omtrent de toepassingen van hun mobiele app of website. De relaties die je bezoekt zullen grotendeels actief zijn in de markten rondom onderwijs, sport en vrije tijd. Affiniteit hiermee en belangstelling hiervoor zijn dus een pre.

Gezien de omvang van de organisatie en de verwachtte groei zul je in staat worden gesteld om je bezig te houden met een breed scala aan commerciële activiteiten en krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen als een commerciële topper.

Jouw profiel:

Jij bent een commerciële starter maar kunt al wel een gesprekspartner zijn voor een ondernemer. Je hebt je eerste sporen verdiend en kan niet wachten om naar buiten te gaan en te laten zien wat je kunt. Je krijgt een kick als je een order binnen haalt, maakt niet uit hoe groot. Daarnaast weet je dat je soms inventief en pro-actief moet zijn om een order binnen te halen. Ook ben je niet bang om in de telefoon te klimmen om te zorgen dat er nieuwe kansen ontstaan.

Daarnaast voldoe je aan de volgende voorwaarden:

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 2 jaar commerciële werkervaring;
 • Ervaring met of affiniteit met nieuwe technologieën;
 • Je bent creatief, leergierig, ambitieus en een echte doorzetter;
 • Flexibele instelling om mee te werken op alle niveaus.

Wie zijn wij?

Wij ontwikkelen op grote schaal mobiele apps en websites. Dit doen we middels branche gerichte labels, zoals Gym Apps, Zwem Apps, Business Apps en Basisschool Apps. Met het door ons zelf ontwikkelde innovatieve software platform zijn wij in staat deze apps en websites snel en met hoge kwaliteit te ontwikkelen. Ook al bestaan we nog geen 4 jaar, wij zijn in de meeste markten waarin wij actief zijn inmiddels marktleider en zijn een van de grootste “branded apps” ontwikkelaars van Nederland. Wil je meer weten, kijk dan op een van onze websites.

Wij bieden

 • Een zelfstandige en brede commerciële rol in leuk en jong team;
 • Een snel veranderende en snel groeiende werkomgeving;
 • Werken met de laatste innovaties op het gebied van mobiele technologie;
 • Ruimte om mee te denken bij de ontwikkeling en het vermarkten van de oplossing;
 • Passende arbeidsvoorwaarden, inclusief auto, telefoon en ipad van de zaak;
 • Erg leuke collega’s ☺.

Word jij uitgedaagd door deze functie? Reageer dan op deze vacature!

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het geschetste profiel past? Stuur deze vacature dan door. Meer informatie kun je vinden op www.concapps.nl, of op www.basisschool-apps.nl, www.gym-apps.nl, www.zwem-apps.nl en www.businessapps.nl

Voor vragen over deze vacature kun je contact zoeken met Caspar Hoekstra middels caspar.hoekstra@concapps.nl.
Gezien de vakantieperiode kan een reactie wat langer op zich laten wachten.

collega header

(meewerk)Stage Multimedia Design

Waarom hebben we jou nodig?

Om ons team Delivery te versterken bij het maken van super coole apps en websites!

Profiel?

Gezien ons werkveld breed is zoeken we mensen met een open visie & geest. Interesse in spannende communicatie, design, en graphics is een plus! Je ziet je zelf als een upcoming ontwerper met talent, veel zin en gevoel voor smaak.

Waar?

De Gruyterfabriek ‘s Hertogenbosch

Wanneer?

Februari 2017

Wat bieden we?

Coole werkomgeving, leuke klussen en fun! En natuurlijk een marktconforme stagevergoeding.

Kun jij het aan?

Mail je CV naar martha.piels@concapps.nl
Nu………

collega header

(meewerk)Stage Marketing (CE)

Waarom hebben we jou nodig?

Om ons team marketing te versterken bij enkele bijzonder coole projecten!

Profiel?

Gezien ons werkveld breed is zoeken we mensen met een open visie & geest. Interesse in spannende communicatie, design, social media en gadgets is een plus! Je voelt aan hoe een merk optimaal voor de dag kan komen, je ziet opportuniteiten en je hebt (strategisch) inzicht.

Waar?

De Gruyterfabriek ‘s Hertogenbosch

Wanneer?

Februari 2017

Wat bieden we?

Coole werkomgeving, leuke klussen en fun! En natuurlijk een marktconforme stagevergoeding.

Kun jij het aan?

Mail je CV naar martha.piels@concapps.nl
Nu………

zwem apps nieuws

Sportfondsen Nederland kiest voor Concapps als partner voor online en mobiele communicatie.

Sportfondsen Nederland B.V., met 300 locaties Nederlands grootste exploitant en dienstverlener binnen de sport- en vrije tijdsbranche, heeft voor de online communicatie van haar accommodaties gekozen voor de communicatiecockpit van Concapps. Concapps is het moederbedrijf achter branchelabel Zwem Apps. Concapps gaat mobiele apps en websites leveren voor Sportfondsen-accommodaties.
Lees meer

KvK innovatie TOP 100

Concapps in de KvK innovatie Top 100 2016

De Kamer van Koophandel presenteerde op 5 juli 2016 de allermooiste innovatie-etalage van Nederland: de MKB Innovatie Top 100…… en Concapps staat erbij !

Kamer van Koophandel over Concapps: “Vanuit één centraal punt alle communicatiekanalen bedienen, dat is de kracht van Concapps Communicatie Cockpit. Concapps genereert hierbij native apps en (wordpress) websites met functionele bouwstenen. Gebruikers kunnen deze applicatie bedienen via de online communicatie cockpit”.

Met deze technologie heeft Concapps een plek in de top 100 meest innovatieve ondernemers van Nederland weten te veroveren, een enorme eer en de kers op de taart !

hipster-girls-working

We hebben een nieuwe website!

Onze website is vernieuwd, neem een kijkje!