collega header

Marketing Manager (1 FTE)

Bij Concapps begint de customer journey al voordat een organisatie besluit klant te worden. In de markten waarin wij actief zijn willen wij bekend zijn als een innovatieve “thought leader”, die organisaties weet te raken met visie, tips en trucs omtrent (online) communicatie technologie. Ze kennen ons via bestaande klanten, social media, e-mailmarketing, whitepapers of workshops.

In onze groeiende markten in het buitenland leert onze doelgroep ons vooral online kennen en besluit ook online om met ons zaken te gaan doen. Online demo’s, webinars en reference cases hebben ze overgehaald.

Eenmaal klant hebben onze gebruikers uiteraard regelmatig contact met ons bedrijf maar worden ook door ons geïnspireerd met handige tips over onze software en de toepassingen die er mee mogelijk zijn. Daarnaast weten ze blindelings de weg te vinden door onze systemen en hebben wij gerichte documentatie die ze daarbij helpt.

Wie zoeken wij?
Om onze groei en de customer journey verder vorm te geven zijn wij op zoek naar een marketing manager.
Een creatief leider, een doener en een initiator die verantwoordelijk is voor:

 • Het realiseren van onze marketing- en communicatie doelstellingen
 • PR, Online marketing uitingen en campagnes
 • Opzetten van onze internationale websites en online sales activiteiten
 • Offline campagnes zoals beurzen en advertenties
 • Product marketing en product documentatie
 • Aansturing van het marketing team

Uiteraard heb je dit vaker gedaan, heb je de juiste opleiding en is dit jouw vak. Maar wat wij echt zoeken is positieve energie, passie, gedrevenheid en de wil om onze customer journey zo perfect mogelijk te maken. Concapps is een sterk groeiende onderneming en zoekt de marketing manager die die groei mede mogelijk gaat maken en mee zal groeien.

Wat kunnen wij je bieden
Naast een plaats in het management team en een uitdagende baan, bieden wij een snel groeiend bedrijf in een continue veranderende omgeving. Een jong en betrokken team, innovatieve producten in leuke markten ne natuurlijk erg leuke collega’s die regelmatig met elkaar wat leuks gaan doen.

Wie zijn wij?
Wij zijn Concapps en wij ontwikkelen op grote schaal mobiele apps en websites. Wij zijn geen start up meer, maar zijn met 22 collega’s inmiddels een scale up. Dit doen wij middels branche gerichte labels, zoals Gym Apps, Zwem Apps, Business Apps en Basisschool Apps. Met het door ons zelf ontwikkelde innovatieve software platform zijn wij in staat deze apps en websites snel en met hoge kwaliteit te ontwikkelen. Ook al bestaan we nog geen 5 jaar, wij zijn in de meeste markten waarin wij actief zijn inmiddels marktleider en zijn een van de grootste “branded apps” ontwikkelaars van Nederland en hebben internationale ambities. Wil je meer weten, kijk dan op een van onze websites.

Interesse? Neem dan contact met ons op en stuur een e-mail naar Hans Donkers, hans.donkers@concapps.nl

assurantie apps header

App ontwikkelaar Concapps richt haar pijlen op de assurantiemarkt met het nieuwe label Assurantie Apps.

’s-Hertogenbosch, 3 april 2017

Concapps, marktleider in Nederland in het ontwikkelen van branded mobile apps voor ondernemers, start een nieuw label; Assurantie Apps. Met deze apps heeft iedere intermediair zijn eigen app in de appstore waarmee klanten schade kunnen melden, wijzigingen kunnen doorgeven, direct toegang hebben tot de klantmap, veelgestelde vragen kunnen raadplegen en allerlei andere handige informatie snel bij de hand hebben.
Lees meer

https nieuws

Van HTTP naar HTTPS

Met dit bericht willen wij je graag op de hoogte brengen van een “grote” kleine wijziging die je wellicht al gezien hebt of gaat zien in de nabije toekomst. Wij zijn begonnen om alle websites van onze klanten om te zetten van HTTP naar HTTPS. Dit doen wij door middel van een SSL-certificaat.

Even kort, en hopelijk niet te technisch, uitgelegd: voor het gebruik van HTTPS heb je een SSL-certificaat nodig. SSL-certificaten zijn kleine gegevensbestanden die een cryptografische sleutel digitaal aan de gegevens van een bedrijf koppelen. Wanneer deze op een webserver zijn geïnstalleerd, activeren ze het hangslot en het https-protocol. Dit zorgt voor een beveiligde verbinding tussen een webserver en een browser. SSL wordt doorgaans gebruikt voor het beveiligen van creditcardtransacties, internetbankieren, gegevensoverdracht en logins. Daarnaast is het langzamerhand steeds meer de nieuwe norm aan het worden voor het veilige gebruik van sociale media. HyperText Transfer Protocol Safe (afkorting is HTTPS) wordt vaak gebruikt bij internet sessies waar sprake is van verzenden van gevoelige informatie.

Maar welke voordelen brengt dit mee voor jouw website?
Het SSL-certificaat brengt verschillende voordelen met zich mee, namelijk:

 • Wekt meer vertrouwen bij websitebezoekers door de versleuteling
 • Websites met HTTPS voorrang krijgen op sites met HTTP in de Google classificatie
 • Google indexeert deze pagina’s veel beter, wat ervoor zorgt dat jouw website beter vindbaar is op Google
 • Het zorgt ervoor dat gegevens die je op een website invult, versleuteld verstuurd worden en dus veiliger zijn
 • Toename van snelheid op jouw website waardoor gegevens sneller verstuurd worden

Wat gaan wij doen met jouw website?
Dit betekent verder niets voor je dagelijks werk. Er is geen nieuwe url of domeinnaam nodig, dit wordt automatisch toegepast door ons team. Wij gaan alle websites van onze klanten gratis omzetten van HTTP naar HTTPS! Heb je vragen omtrent dit onderwerp, neem dan gerust contact op met jouw contactpersoon binnen Concapps.

collega header

Sales Consultant België

Wil jij carrière maken bij een snelgroeiend en innovatief bedrijf met internationale ambities? Dan ben jij de Sales Consultant waar wij naar op zoek zijn!

JOUW FUNCTIE ALS SALES CONSULTANT MOBIELE APPS EN WEBSITES BELGIË

Voor onze labels Gym Apps, Zwem Apps en Basisschool Apps binnen onze snelgroeiende organisatie Concapps zijn wij op zoek naar een jonge, enthousiaste sales consultant, die onze labels wilt laten groeien in België. Concapps heeft internationale ambities en wil na de Nederlandse markt ook de Belgische markt verder veroveren. Als sales consultant ben je verantwoordelijk voor het aantrekken van nieuwe klanten en het begeleiden en adviseren van bestaande klanten. Nieuwe klanten worden deels door jouzelf telefonisch geworven, waarna je deze klanten tijdens een bezoek op locatie informeert en overtuigd van onze oplossingen. Daarnaast bezoek je bestaande klanten om hen verder te adviseren omtrent de toepassingen van hun mobiele app of website. De relaties die je bezoekt zullen grotendeels actief zijn in de markten rondom onderwijs, sport en vrije tijd. Affiniteit hiermee en belangstelling hiervoor zijn dus een pre.

Gezien de omvang van de organisatie en de verwachtte groei zal je in staat worden gesteld om je bezig te houden met een breed scala aan commerciële activiteiten en krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen als een commerciële topper.

Jouw profiel:

Jij bent een commerciële starter maar kunt al wel een gesprekspartner zijn voor een ondernemer. Je hebt je eerste sporen verdient en kan niet wachten om naar buiten te gaan en te laten zien wat je kunt. Je krijgt een kick als je een order binnen haalt, maakt niet uit hoe groot. Daarnaast weet je dat je soms inventief en pro-actief moet zijn om een order binnen te halen. Ook ben je niet bang om in de telefoon te klimmen om te zorgen dat er nieuwe kansen ontstaan.

Daarnaast voldoe je aan de volgende voorwaarden:

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 2 jaar commerciële werkervaring;
 • Ervaring met of affiniteit met nieuwe technologieën;
 • Je bent creatief, leergierig, ambitieus en een echte doorzetter;
 • Flexibele instelling om mee te werken op alle niveaus.

Wie zijn wij?

Wij ontwikkelen op grote schaal mobiele apps en websites. Dit doen we middels branche gerichte labels, zoals Gym Apps, Zwem Apps, Business Apps en Basisschool Apps. Met het door ons zelf ontwikkelde innovatieve software platform zijn wij in staat deze apps en websites snel en met hoge kwaliteit te ontwikkelen. Ook al bestaan we pas net 5 jaar, wij zijn in de meeste markten waarin wij actief zijn inmiddels marktleider en zijn een van de grootste “branded apps” ontwikkelaars van Nederland. Wil je meer weten, kijk dan op een van onze websites.

Wij bieden

 • Een zelfstandige en brede commerciële rol in leuk en jong team;
 • Een snel veranderende en snel groeiende werkomgeving;
 • Werken met de laatste innovaties op het gebied van mobiele technologie;
 • Ruimte om mee te denken bij de ontwikkeling en het vermarkten van de oplossing;
 • Passende arbeidsvoorwaarden, inclusief auto, telefoon en ipad van de zaak;
 • Erg leuke collega’s ☺.

Word jij uitgedaagd door deze functie? Reageer dan op deze vacature!

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het geschetste profiel past? Stuur deze vacature dan door. Meer informatie kun je vinden op www.concapps.nl, of op www.basisschool-apps.nl, www.gym-apps.nl, www.zwem-apps.nl en www.businessapps.nl

Voor vragen over deze vacature kun je contact zoeken met Caspar Hoekstra middels caspar.hoekstra@concapps.nl.

zwem apps nieuws

Sportfondsen Nederland kiest voor Concapps als partner voor online en mobiele communicatie.

Sportfondsen Nederland B.V., met 300 locaties Nederlands grootste exploitant en dienstverlener binnen de sport- en vrije tijdsbranche, heeft voor de online communicatie van haar accommodaties gekozen voor de communicatiecockpit van Concapps. Concapps is het moederbedrijf achter branchelabel Zwem Apps. Concapps gaat mobiele apps en websites leveren voor Sportfondsen-accommodaties.
Lees meer

KvK innovatie TOP 100

Concapps in de KvK innovatie Top 100 2016

De Kamer van Koophandel presenteerde op 5 juli 2016 de allermooiste innovatie-etalage van Nederland: de MKB Innovatie Top 100…… en Concapps staat erbij !

Kamer van Koophandel over Concapps: “Vanuit één centraal punt alle communicatiekanalen bedienen, dat is de kracht van Concapps Communicatie Cockpit. Concapps genereert hierbij native apps en (wordpress) websites met functionele bouwstenen. Gebruikers kunnen deze applicatie bedienen via de online communicatie cockpit”.

Met deze technologie heeft Concapps een plek in de top 100 meest innovatieve ondernemers van Nederland weten te veroveren, een enorme eer en de kers op de taart !

hipster-girls-working

We hebben een nieuwe website!

Onze website is vernieuwd, neem een kijkje!