Concapps benoemd in de officiële top 250 groeibedrijven 2018!

Met grote trots mogen wij mededelen dat wij door NLGroeit en Erasmus Centre for Entrepreneurship benoemd zijn als één van de 250 snelst groeiende Scale-ups van Nederland. Dit werd gisteren, 28 maart 2018, bekend gemaakt tijdens het jaarevent van NLgroeit in het bijzijn van Koningin Máxima. Bij deze mooie benoeming hoort een passend keurmerk, welke wij vol trots gaan gebruiken!

Concapps: Een succes concept
Er lijkt geen rem te zitten op het succes van Concapps. Met onze Communicatie Cockpit ontvingen wij in 2016 een plek in de top 100 van de meest innovatieve ondernemers van Nederland.
De Kamer van Koophandel zei toen over Concapps: “Vanuit één centraal punt alle communicatiekanalen bedienen, dat is de kracht van Concapps Communicatie Cockpit. Concapps ontwikkelt hierbij native apps en (WordPress) websites met functionele bouwstenen. Gebruikers kunnen deze applicatie bedienen via de online Communicatie Cockpit”.

Op 12 oktober 2017 kregen wij tijdens de Technology Fast 50 Awards Ceremony te horen dat Concapps op de 19e plek geëindigd in de Deloitte Technology Fast50. Dit met een groeipercentage van maar liefst 530%! Hiermee behoort Concapps tot de top 3 van de snelst groeiende bedrijven uit Noord-Brabant.

Concapps, the story continues…
Het succes van Concapps blijft maar groeien. De benoeming dat wij één van de 250 snelst groeiende Scale-ups van Nederland zijn is hier dan ook weer een mooi voorbeeld van. Op naar nog meer mooie successen!