Concapps is genomineerd voor de Deloitte Technology Fast 50!

Met trots kunnen wij melden dat Concapps genomineerd is voor de Deloitte Technology Fast50 award 2019! De Deloitte Technology Fast 50 is een jaarlijkse verkiezing van de 50 snelst groeiende technologiebedrijven van Nederland. De selectie hiervan vindt plaats op basis van de procentuele omzetgroei over de afgelopen vier jaar.

Leuk weetje: dit jaar is het alweer de 20e editie van de Technology Fast50.

Concapps: Een succes concept
Het is niet de eerste keer dat wij genomineerd zijn voor een mooie prijs. Zo begon het in 2016 met het ontvangen van een plek in de top 100 van de meest innovatieve ondernemers van Nederland.
In 2017 zijn wij op de 19e plek geëindigd in de Fast50 met een groeipercentage van 530%! Hiermee behoorde wij tot de top 3 van de snelst groeiende bedrijven uit Noord-Brabant.

In 2018 werden wij door NLGroeit en Erasmus Centre for Entrepreneurship benoemd als één van de 250 snelst groeiende Scale-ups van Nederland.

Op naar nog meer successen!
Het succes van concapps blijft maar groeien! Wij zijn dan ook ontzettend trots en blij dat we nu alweer voor de 2e keer genomineerd zijn voor de Deloitte Technology Fast50!

Werken bij Concapps?
Wat een mooi lijstje he, die prijzen en nominaties! Wil jij mee bouwen aan nog meer successen?
Bekijk dan eens onze vacatures.