Ook in deze periode staan wij klaar om je te ondersteunen in online communicatie.

Tijdens de persconferentie op 15-03-2020 heeft de overheid maatregelen getroffen om de verspreiding van het Coronavirus te beperken. Wij nemen deze maatregelen uiterst serieus en gaan daarom mee in het advies van het RIVM om zoveel mogelijk thuis te werken. 

Vragen? Wij zijn gewoon bereikbaar!
Ook in deze periode staan wij klaar om je te ondersteunen in online communicatie. Ons Customer Service team is gewoon bereikbaar per mail en telefoon.

Customer Service
Mail: cs@concapps.nl
Telefoon: +31 (0)73 820 0231 

Heb je vragen over het gebruik van je app of website? Bezoek dan ons Helpcenter of neem contact op met onze Support-afdeling. 

Afspraak staan? 
Heb je binnenkort een afspraak met één van onze onze accountmanagers? Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn beslissen we samen om deze afspraak online uit te voeren of om de afspraak te verplaatsen naar een later moment.  

Gebruik van onze apps en websites
Communicatie is essentieel in deze tijd. We merken dat deze dagen veel gebruik wordt gemaakt van onze apps en websites. We monitoren constant onze server capaciteit en zullen waar nodig opschalen. Hierdoor kan je optimaal gebruik blijven maken van onze online communicatieoplossingen!

Wil jij ook gebruik maken van een communicatie app? Binnen enkele dagen kan deze al live zijn! Neem direct contact met ons op, wij helpen je graag snel verder!

In ieder geval willen wij iedereen veel succes wensen voor de komende weken. Laten we er met zijn allen het beste van maken, in de hoop dat we hier sterker uit mogen komen!