Uitgelicht. ACADEMIE TIEN

Florien Vos zorgt ervoor de app van ACADEMIE TIEN altijd up-to-date is! Daarnaast is ze onderwijsassistent, verzorgt alle taken rondom de administratie en springt ze bij waar nodig. Vol enthousiasme vertelt ze over de eigen app die de middelbare school inzet om zowel met de leerlingen als met de ouders te communiceren.

Een positieve app

Via via kwam de school uit bij Business Apps. “Het zoontje van onze (voormalige) directeur zat op een school waar met een Basisschool App werd gewerkt. Het leek haar ideaal om zo’n app ook voor ACADEMIE TIEN in te zetten. Wij zijn namelijk een Ipadschool, dus dan is het extra handig om via verschillende devices te communiceren. Er werd contact met jullie opgenomen en voor ons werd duidelijk dat we de app voor veel dingen konden inzetten, wat we nu ook daadwerkelijk doen. Het is een positieve app.“

Sinds de invoering van de app zijn zowel de ouders als leerlingen sneller op de hoogte van veranderingen. “Ouders weten dankzij de agenda in de app nu precies wanneer de vakanties, studiedagen en schooluitjes zijn. De app is altijd up-to-date en gegevens van docenten kunnen snel gevonden worden. Wij krijgen dat ook terug van ouders, dat ze dit erg fijn vinden. Mochten er nog ouders zijn die de app niet gebruiken dan ontvangen zij nieuws nog via de mail van Magister. Ook vertellen de leerlingen belangrijk nieuws zelf aan hun ouders.”

“De app is altijd up-to-date. Ouders weten nu precies wanneer de vakanties, studiedagen en schooluitjes zijn.”

Benieuwd naar het hele Uitgelicht. artikel? Lees het hier