Uitgelicht. De Oeteldonk App

In ons nieuwe item ‘Uitgelicht.’ lichten wij, zoals de titel het al aangeeft, ervaringen van onze klanten uit. Wij hopen dat jij net zo blij bent met ons, als wij met jou. Daarom willen wij je graag de kans geven om jouw app in het zonnetje te zetten. In deze eerste editie staat de Oeteldonk App centraal. Chantal Boogers en Rinske van Kasteren zijn beiden vrijwilligers binnen het Ministerie van Pers, Communicatie en Publiciteit van de Oeteldonksche Club. Chantal is commissielid en Rinske vervult de functie van minister en is daarmee eindverantwoordelijk. Zij vertellen graag over het succes van de Oeteldonk App.

Toegevoegde waarde

Rinske kwam via het Hippen Happen Festival in Rosmalen in contact met Concapps. “Ik zag de app die Concapps voor hen gemaakt heeft, zodoende ben ik in gesprek gegaan over de mogelijkheden voor een app voor Oeteldonk. We waren meteen enthousiast!” De Oeteldonksche Club zet verschillende communicatiemiddelen in, zowel offline als online. Met de Oetedonk App wordt er nog meer ingespeeld op de behoeften van de Oeteldonkers.

“Het unieke van de app is dat je er alle informatie in vindt die je als Oeteldonker, of als aankomende Oeteldonker, nodig hebt. Zo vind je er informatie over Oeteldonk en de gebruiken, info over de clubs, de Oeteldonkse horeca en heb je altijd de agenda op zak.”

Benieuwd naar het hele verhaal? Lees het hier.